Prodej domů, bytů - Jablonec nad Nisou

Evidenční číslo2855DispoziceProdej domů, bytůStátČeskoLokalitaJablonec nad NisouMístoRádloVlastnictvíosobníCena13 200 000 KčPlocha816 m²Konstrukcezděná cihlováKanalizaceveřejná kanalizaceVodaveřejný vodovodElektřina230/380 VEnergetická náročnostGMakléřMgr. David FerfeckýMobil602 417 507Telefon483 314 426

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji prostornou secesní vilu s užitnou plochou 340m2 z roku 1927 po celkové rekonstrukci v malebné obci Rádlo nedaleko města Jablonec nad Nisou.

Rekonstrukce domu proběhla v roce 2010 včetně oken a fasády. Objekt je celkově podsklepen a suterén nabízí možnost spojit podnikání s velmi příjemným a klidným bydlením. Najdete zde i tělocvičnu, kancelář, technickou místnost a kotelnu.

V 1.NP domu je předsíň, prostorná hala se schodištěm, šatna s vestavěnými skříněmi, obývací pokoj s panoramatickým akváriem, kuchyně s jídelnou, koupelna s WC.

Ve 2.NP se nacházejí tři ložnice, pracovna a velká koupelna. Součástí je je terasa. 

V podkroví domu se nacházejí pouze úložné prostory. 

Za domem se rozprostírá slunná a velmi hezky udržovaná zahrada s bazénem, pergolou a zahradním domkem na nářadí. Prostor na parkování je zajištěn ve dvoře domu.

Lokalita Rádlo je velmi žádaná a vyhledávaná z důvodu dostatku zeleně, klidu a soukromí. Výhodou obce je možnost autobusové a vlakové dopravy. Doporučujeme osobní prohlídku. Více informací Vám ochotně poskytne makléř.